A rendelő

A praxis Kaposvár belvárosában, a Sétáló utcától 50m-re, 2007-ben épült társasházban található. A közvetlen közelben, jól megközelíthető helyen több autóparkoló várja a gépkocsival érkezőket.

A rendelőben kellemes, oldott környezet, klimatizált helyiségek szolgálják az Önök kényelmét. A fogorvosi rendelőben két kezelő, a szájsebészeti műtőben egy műtőszék található. Ezen kívűl teljes körű, digitális röntgen-diagnosztikai háttérrel rendelkezünk.

Külön figyelmet érdemel a praxis implantológiai tevékenysége ("fogbeültetés"), ami az elvesztett fogak titán műgyökerekkel történő pótlását, a rágóképesség és az esztétika egységének helyreállítását jelenti.

A rendelőben a szájsebészet területén felmerülő valamennyi, az ambuláns ellátás keretein belül elvégezhető beavatkozást (áttörésükben akadályozott, kinőni nem tudó fogak, valamint letört-betört gyökerek eltávolítása, állcsontok cisztáinak műtéti megoldása, balesetben sérült fogak ellátása, nyálkahártya fogpótlás viselését elősegítő műtétei, foggyökér-rezekciók, implantáció és az ahhoz kapcsolódó, azt kiegészítő műtéti eljárások: csontpótlások, 3D-csontfelépítések, arcüreg alapjának emelése), rutinszerűen végezzük.

 

Rendelési idő:

Hétfő:08:00-14:30
Kedd:12:00-19:30
Szerda:08:00-14:30
Csütörtök:08:00-14:30

 


Vissza az előző oldalra